Rabatter

Vi ger diverse bra förmåner på våra kurser.

• Pensionär/Senior: 150 kr rabatt vid anmälan. Ange rabattkod  CSN2017

• Studerande med giltigt CSNkort: 150kr rabatt vid anmälan. Ange rabattkod CSN2017

• Familjerabatt: Har du föräldrar eller barn som under samma år gått eller går på Bonizas Hundskola? Ange: FAM2016 så får du 200 kr i rabatt.
  • Barn och ungdomar upp till 15 år som tränar hunden på egen hand: 150 kr rabatt. Ange rabattkod BARN15

• Fortsättningskurser: Anmäler du dig till den påföljande kursen, Fortsättning 1, eller någon av våra andra kurser inom 2 veckor från det att du påbörjat din valpkurs erhåller du 200 kr rabatt på den nya kursen (går ej att kombinera med våra andra rabatter). Använd rabattkod: FORTAUG2017 när du gör din anmälan.

Rabatten gäller oavsett om du betalar med kortuppgifter vid anmälan eller kontant vid kursstart.
OBS! Gäller endast kurser med kurspris över 1400 kr!
Rabatterna går ej att kombinera med andra rabatter !

Stamkund?

Har du gått 2 kurser tidigare hos oss och gör en anmälan till kurs nr 3: 100 kr i rabatt. Ange rabattkod STAM3

Har du gått 3 kurser tidigare hos oss och gör en anmälan till kurs nr 4: 200 kr i rabatt. Ange rabattkod STAM4

Har du gått 4 kurser hos oss och gör anmälan till kurs nr 5 eller fler: 300 kr i rabatt. Ange rabattkod STAM5

Vi är rädda om dem kunder som vill stanna kvar och träna hos oss!

OBS! Gäller endast kurser med kurspris över 1400 kr!
Rabatterna går ej att kombinera med andra rabatter !