Rabatter

Vi ger diverse bra förmåner på våra kurser.

• Pensionär/Senior: 150 kr rabatt vid anmälan. Ange rabattkod  SEN/STU 2019

• Studerande med giltigt CSNkort: 150kr rabatt vid anmälan. Ange rabattkod SEN/STU 2019.
  • Barn och ungdomar upp till 15 år som tränar hunden på egen hand: 150 kr rabatt. Ange rabattkod Barn15

• Fortsättningskurser: Anmäler du dig till den påföljande kursen, Fortsättning 1, eller någon av våra andra kurser inom 2 veckor från det att du påbörjat din valpkurs erhåller du 200 kr rabatt på den nya kursen (går ej att kombinera med våra andra rabatter). Använd rabattkod: DIR2019 när du gör din anmälan.

Rabatten gäller oavsett om du betalar med kortuppgifter vid anmälan eller kontant vid kursstart.
OBS! Gäller endast kurser med kurspris över 1400 kr!
Rabatterna går ej att kombinera med andra rabatter !

Stamkund?

Har du gått 2 kurser tidigare hos oss och gör en anmälan till kurs nr 3: 200 kr i rabatt. Ange rabattkod STAM3

Vi är rädda om dem kunder som vill stanna kvar och träna hos oss!

OBS! Gäller endast kurser med kurspris över 1400 kr!
Rabatterna går ej att kombinera med andra rabatter !