Agility - TYGELSJÖ

Denna kursen hålls enbart i Tygelsjö!

 

Alla hundar av alla raser som genomgått valpkurs samt Fortsättning 1 hos oss eller hos annan kursanordnare är välkomna! Krav är att hunden har en social kompetens och kan acceptera lösa hundar på träningsplanen samt att hund och förare har kontakt med varandra.

 

Aktivera din hund på ett fartfyllt och rogivande sätt. Vi lär hunden att "ta" hindren på rätt sätt. Skapar samarbete och hunden får en utmärkt självkontroll. Kursen hålls utomhus på gräsklädd plan i Tygelsjö.

 

Kursen går till största delen ut på att lära hunden ta hindren samt att hitta sin balans mm. Därför spelar inte hundens ålder så stor roll. Ung hund = lägre hinderhöjd och färre hopp.

 

Är din hund mellan 6 månader och 1 år kan du börja på kursen. Vi är då noga med att din hund inte får hoppa höga hinder utan bara lära sig "ta" hindren på rätt sätt (gå över). En ung hund kan träna balans mm utan att det påverkar leder o dyl. Har du en ung hund ber vi dig kontakta oss så berättar vi mer.

 


KURSSTART vecka

 Kursplats: Arkens Zoo, svågertorp

All träning sker på vår fina upplysta, inhägnade träningsplats utomhus.

För mer information om kursplatsen och hur du hittar dit, gå in på fliken "våra träningsplatser" under fliken "mer om vår träning".

 

Nybörjare:

Passar alla hundar över 6 månader. När hunden fyllt 1 år får hunden hoppa alla höjder och har inga begränsningar.


Fortsättning:

Passar alla hundar över 1 år som gått nybörjarkurs i agility.
Studerande  samt seniorer har 150 kr rabatt. Ange rabattkod SENAUG2018 vid anmälan.

Går du din 3:e kurs? Du erhåller 200 kr i rabatt via koden MÄNGDAUG2018.
Tryck här för mer information om våra rabatter.