Öppen träning

Har du svårt för att binda upp dig för träning varje vecka? Då passar säkert detta alternativ bra för dig och din hund. Alla hundar av alla raser som genomgått valpkurs samt Fortsättning 1 är välkomna. Det finns inget tvång att gå regelbundet utan du kommer och tränar när du har tid och vill. Var och en tränar på det man behöver under ledning av instruktör.

 

Vi fokuserar mycket på tävlingslydnad men vi jobbar mestadels efter kursdeltagarnas önskemål. Ibland är vi på träningsplanen och gör olika lydnadsövningar, konster mm. Ibland tränar vi i någon park o dyl. Det är deltagarna som bestämmer.

 

Vi avsätter en liten stund vid varje träningstillfälle till en lätt egen medhavd fika samt att prata igenom vad som ska tränas och hur det ska tränas vid just det kurstillfället.

 

Vi tar avstånd från alla övningar/hjälpmedel som kan åsamka hunden obehag eller smärta. Vi jobbar helt och hållet med klicker och belöningar som hunden gillar.


plats

  • Ojämn vecka: Tygelsjö gård, Tygelsjö.
  • Jämn vecka: Borgarparkens bygglek, Norra Fäladstorget, Lund.

Ibland byter vi dock plats eftersom plats är beroende av efterfrågan.

Kostnad

Betalning sker från gång till gång via klipp på klippkortet.

  • Klippkort 5 gånger = 1100 kr (220 kr/gång)
  • Klippkort 10 gånger = 2000 kr (200 kr/gång)

Klippkort köps vid ditt första träningstillfället av instruktören.

anmälan

Anmälan om deltagande görs vecka för vecka.

mail: f_cicci@hotmail.com

mobil: 0738-526613Övrig information:

Det finns en sluten grupp på Facebook där du hitta all information om kursen men dit man även har möjlighet att skriva önskemål mm. Ni som inte har tillgång till FB har givetvis möjlighet att få info via SMS eller mail. OBS! Du måste ansöka om medlemskap för att få tillgång till gruppen.

 

Någon vecka kan vi komma byta torsdagsträningen mot söndagsträning istället. Denna info hittar du då i Facebook-gruppen.