Bonizas Hundskola startade i augusti 2004 och är verksam på 4 orter i Skåne. Vi har täta uppstarter året om (januari, mars, maj, juni, augusti och oktober).  Vi är medlem i Sveriges Hundföretagare vilket innebär att vi bedriver vår verksamhet enligt deras policy.

Var finns vi?

 • Eslöv - Ljushem 3, Eslöv
 • Örtofta - Nöbbelöv Nordangård (Stall Nordangård), Eslöv
 • Lund - Borgarparkens Bygglek, Norra Fäladstorget, Lund
 • Malmö- Tygelsjö gård, Per Henriks väg 6, Tygelsjö

Sveriges Hundföretagare

UPPSTART

Vi startar upp nya kurser ca 7 gånger/år.

 • Januari
 • Mars
 • Maj
 • Juli - intensiv
 • Augusti
 • Oktober
 • December - intensiv

Vi har välutbildade instruktörer som jobbar efter samma vision - Ett respektfullt bemötande och omtänksamt handhållande av både dig och din hund. Vi ger dig kunskapen om hur du kan lära och träna din hund. Alla hundraser/blandraser från 8 veckors ålder samt alla hundägare är varmt välkomna.

Har du frågor?

Ibland hittar man inte svar på alla sina frågor via hemsidan. Kanske är din fråga redan ställd och besvarad?Kursstart vecka 3/4 - 2018

Kurs Beskrivning
 Valpkurs  Kursen för alla valpar i åldern 8 veckor till 6 månader. Vi tränar in den sociala förmågan, språkompetens samt grunderna i vardagslydna.
Fortsättningskurs 1 Påbyggnadskurs efter valpkursen. Vi fortsätter lära in vardagslydnaden med hjälp av lite större krav samt fler störningar.
Fortsättningskurs 2 Påbyggnadskurs efter fortsättning 1. Vi ökar kraven ytterligare samt tränar in mer specifika moment. Kan användas som grund inför t ex Tävlingslydnad.
Ljudande hundar/störningsträning Det finns en del hundar som låter ganska mycket om de ska tränas i grupp. Det kan vara mycket pip och gnäll eller mycket skall. Detta gör att ägaren ofta känner sig obekväm i grupp. Här tränar vi i liten grupp och acceptansen för ljud är hög.
Agility Hoppa hinder, kryp i tunnlar, bus och lek. Ja, de flesta vet vad hundsporten Agility innebär. Vi håller nybörjare och fortsättningskurser. Passar alla hundar från 6 månader och uppåt.
Trix & Mix med shaping Kursen för dig som gillar att lära din hund "cirkuskonster", medhjälpare i hemmet och mycket mer. Vi börjar med att lära in grunderna och redskap för att sen kunna utveckla träningen. Passar alla hundar från 12 veckor och uppåt.
Tävlingslydnad För dig som önskar tävla i lydnad med din hund. Vi börjar med grunderna i momenten för startklass till klass 1. Passar alla hundar som genomgått Fortsättning 2 eller har liknande kunskaper.
Rallylydnad Vi tränar in momenten som ingår i Rallylydnad från nybörjare till avancerad klass. Passar alla hundar från 12 veckor och uppåt.
Nosjobb Låt din hund använda sin näsa på bästa sätt. Vi börjar med att lära in doften Eucalyptus och ökar sedan på med resterande doftämnen. Passar alla hundar från 12 veckor och uppåt.
Kantarellsök Vi lär hunden känna igen doften av "skogens guld", dvs söka kantareller. Passar alla hundar från 12 veckor och uppåt.
Mantrailing Lär hunden leta upp försvunna människor i stadsmiljö. Passar alla hundar från 12 veckor och uppåt.
Barn med hund Barnet tränar med familjens egen hund eller lånar hund från oss. Det brukar bli en hel del agility men även cirkuskonster och annat kul läggs in på kursen. Passar alla barn i åldern 6-15 år. JULLOVSKUL.
Barnkalas med hund Vill ditt barn ha hundar med på sitt barnkalas? Du fixar kalaset, vi tar med hundar och står för hundaktiviteten.
Utställning/Handling Då och då håller vi kurser i hur man visar upp sin hund på utställning. Passar alla hundar från 12 veckor och uppåt.
Privatlektion Behöver du hjälp med att reda ut något problem med din hund? Vill du ha tips hur du kan träna din hund i olika moment? Vi finns för dig!
Öppen träning Har du svårt för att binda upp dig på en speciell kurstid varje vecka? Här köper du klippkort och går de gånger du kan. Vi tränar mer avancerad träning där mycket tävlingslydnadsmoment ingår.

Gillar du hundar och vill träna hund men har ingen egen hund?

På ridskolan lånar man en häst för träning och aktivering. På vår hundskola kan man göra detsamma. Alla instruktörer har egna, träningsvana hundar som vi gärna lånar ut till träningssugna ungdomar, damer och herrar. Kryssa i vid anmälan om du har egen hund att träna med eller om du önskar låna.

Nästa kursstart: Vecka 12, 2018.